Țiriac despre Halep: Cineva și-a bătut joc de viața ei!

Simona Halep
Sursa foto: Simona Halep

Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată recent 4 ani pentru dopaj. Când s-a dat verdictul Sport Resolutions, Ion Țiriac (84 de ani), care a ghidat cariera Simonei din umbră, s-a ferit să vorbească în primele zile.

Astăzi însă, potrivit Digi Sport, omul de afaceri s-a dezlănțuit în fața ziariștilor români. Și a făcut niște declarații extrem de dure despre cariera ruinată a Simonei Halep.

Ce a spus Ion Țiriac?

*N-am comentat și n-o să comentez foarte mult, pentru că e o treabă atât de sensibilă încât eu, în tot anul ăsta, am văzut-o o dată sau de două ori. I-am pus mâna pe umăr și i-am zis că nu eu, ci toți suntem alături de ea, să aibă puțin curaj. Însă, cineva să-și bată joc de viață ei, de cariera uneia care a fost numărul unu… E un pic cu semne de întrebare. Numărul unu!

*Decizia e utopică. Da, au fost greșeli care s-au făcut și de la început toată lumea din jurul ei trebuia întrebată, începând cu tăticul, mămica, cățelul, pisica, antrenor, fizioterapeut sau mental coach. Nu era nimic înjositor să-i întrebi ce se întâmplă, ce a făcut. Că Simona Halep n-a luat nimic voluntar îmi bag mâna în foc și acum!

*Despre ce vorbim aici? Despre „n“ zile de tărăgănat. Cum să tărăgănezi viața unui om un an de zile? Ori ești netrebnic, nu știi despre ce e vorba și lași pe alții, ori dacă nu e ceva suspect, ghici ciupercă ce-i! Și suspectul are voie să-și continue activitatea până când e declarat vinovat. Nu ești vinovat înainte să știi de ce.

*Aici nu e vorba de jucat tenis, ci de viața unui individ care, la 13 ani, a hotărât, probabil împreună cu familia, iar apoi singură la 15, să aibă grijă singură de corpul ei, ca să poată juca tenis, și a avut dreptate, bravo! I-am dat curaj întotdeauna. Acum a ajuns în situația de azi…

*Au mai găsit ceva, o altă invenție – pașaportul biologic. Ea, în avionul care o ducea de la Alba la Neagra, în closet și-a schimbat sângele, sau ce a făcut?

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL