Tragedia de la 2 Mai: cum au ajuns să fie găsiți vinovați și adolescenții uciși de Vlad Pascu

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Au apărut noi detalii în cazul accidentului de la 2 Mai în care doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, au murit după ce Vlad Pascu, tânărul drogat aflat la volan, a intrat cu mașina într-un grup de studenți care se deplasa pe marginea drumului.

În accidentul care a avut loc pe 19 august au mai fost răniţi doi băieţi, de 19 anim și 20 de ani, dar şi o fată, de 20 de ani.

Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai, care era drogat la volan, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, chiar dacă părinții celor doi tineri care au fost uciși cer ca acesta să fie acuzat de omor.

Procurorii spun că nu numai el este de vină pentru accident, ci și victimele, care în opinia anchetatorilor au creat o stare de pericol, pentru că ar fi mers pe partea dreaptă a drumului, nu pe stânga, așa cum prevede legislația rutieră.

”Deplasarea necorespunzătoare a pietonilor a făcut astfel ca un cumul de factori să ducă la producerea acestei tragedii” , spun procurorii, potrivit antena3.ro.

Vlad Pascu este acuzat că a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, după ce s-a urcat la volan drogat. El a fost arestat preventiv după accidentul din cursul acestei veri și se află în continuare în arest.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: