Tragedie în județul Satu Mare. Fiu, mamă și bunică, morți prin înec după ce mașina a ajuns într-un șanț plin cu apă

Sursa foto: Facebook

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, pe Drumul Județean 109L din județul Satu Mare, în zona localității Băbești.

Potrivit presei locale, o șoferiță de 40 de ani a pierdut controlul volanului în condiții neclare, iar mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț plin cu apă aflat pe marginea drumului.

”Un pasager a reușit să se evacueze, dar din păcate o sătmăreancă, în vârstă de 40 de ani ( care este și șoferița), fiul ei, în vârstă de 13 ani, respectiv mama acesteia, o femeie în vârstă de circa 70 de ani, au murit înecați. La fața locului au ajuns multiple echipaje medicale, dar paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a resuscita victimele. Pasagerul care a reușit să se salveze este fiica conducătoarei auto, în vârstă de 17 ani”, scrie presasm.ro.

La fața locului au ajuns echipaje militare ale Detașamentului de pompieri Satu Mare, care au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și terapie intensivă mobilă la extragerea pasagerilor.

„Din primele informații, la sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei 4 pasageri, reușind să se autoevacueze”, au precizat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: