Transport de noapte la Cluj-Napoca, începând din 1 iulie. Precizările primarului Emil Boc

Emil Boc
Emil Boc. Sursa foto: CAPTURĂ YOUTUBE

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, vineri seară, că, din 1 iulie, va exista transport de noapte pe trei linii. Mijloacele de transport vor circula din 30 în 30 de minute, între orele 23.00 şi 02.00.

„Transport de noapte la Cluj-Napoca începând din 1 iulie, pe 3 liniile: 54N, 5N şi 25N. Începând de mâine, 1 iulie, Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Compania de Transport Public Cluj SA asigură zilnic 3 rute de transport de noapte în municipiul Cluj-Napoca, din 30 în 30 de minute, de la ora 23:00 până la ora 02:00”, a anunţat, vineri seară, Emil Boc.

Potrivit primarului, liniile de transport public în comun de noapte sunt:

– Linia 54N: Cartierul Zorilor – Zona centrală – Cartierul Grigorescu

– Linia 5N: Aeroport – Zona centrală – P-ţa Gării

– Linia 25N: Cartierul Mănăştur – Zona centrală- Cartierul Gheorgheni

„Linia 54N va fi deservită de autobuze electrice, iar liniile 5N şi 25N de troleibuze.

Costul unui titlu de călătorie este de 5 lei, care va putea fi achiziţionat prin aplicaţia 24Pay, de la POS-urile din mijloacele de transport şi de la conducătorul auto”, mai anunţă primarul.

Acesta reaminteşte că, în fievcare viineri, clujenii şi turiştii pot circula gratuit pe toate liniile urbane, indiferent de mijlocul de transport în comun.

„«Vinerea Verde» – politica publică implementată de Primăria Cluj-Napoca – este un model de bună practică, extindu-se şi în zona metropolitană, mai întâi în Floreşti iar de mâine, 1 iulie în Apahida”, a mai transmis primarul.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: