Cum poți obține jobul dorit. Trucul care funcționează de fiecare dată

job
Sursa foto: Freepik

Cei care optează pentru un anume job pot aplica un truc de negociere care îi va ajuta să obțină mai uşor postul dorit.

Potrivit experților în comunicare, acest truc funcționează cel mai bine atunci când în anunțurile de angajare sunt menționate și informații cu privire la nivelul de salarizare.

Cu aceste informaţii poţi controla discuția la interviul de angajare cu o simplă întrebare care are o putere extraordinară.

Trucul a fost dezvăluit de Chanelle Howell, un rectrutor din New York, în vârstă de 31 de ani, care a intervievat sute de persoane în timp ce lucra pentru Goldman Sachs și Bridgewater Associates, relatează CNBC.

De exemplu, potrivit acesteia, dacă te prezinți la un interviu pentru un post cu un salariu între 100.000 și 150.000 de dolari, adresează următoarea întrebare:

„Îmi puteți spune ce aptitudini și ce nivel experiență fac diferența între un candidat cu un salariu de 100.000 de dolari și unul de 150.000 de dolari?”

Potrivit expertului, această întrebare îl va face pe angajator să dezvăluie care este strategia de remunerare pentru funcția respectivă.

Secretul este să scoţi în evidenţă aceste calități pe tot parcursul interviului, afirmă Chanelle Howell, pentru a oferi un motiv companiei să te aleagă pe tine.

„Ulterior, în procesul de negociere poți folosi cuvintele lor pentru a explica de ce meriți mai mulți bani”, spune Howell.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL