Tudose despre şansele lui Geoană la prezidenţiale: Nu strânge nici semnăturile

Mircea Geoană
Mircea Geoană /Captură foto: „MILKEN INSTITUTE”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că Mircea Geoană nu va reuşi nici măcar să strângă semnăturile de susţinere pentru a candida la alegerile prezidenţiale. ”Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, ”Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi”, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează!”, a comentat Mihai Tudose la Prima TV. În toamnă, Mihai Tudose spunea, ironic, că ”în lumea reală, dacă pomeniţi de adjunctul NATO, se opreşte câinele din lătrat”. Patru luni mai târziu, Tudose nu retractează: ”Îmi menţin opinia. Cred că a fost consens în PSD”.

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose susţine că, în ciuda sondajelor de opinie care-l dau pe Mircea Geoană favorit pentru alegerile prezidenţiale, adjunctul NATO nu va reuşi să strângă nici măcar semnăturile pentru a-şi depune candidatura.

”Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1.98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul”, a spus Mihai Tudose la Prima TV.

Mihai Tudose a fost întrebat dacă PSD şi PNL ar putea să-l susţină pe Mircea Geoană pentru prezidenţiale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL