Ultimatum din PSD pentru Iohannis și PNL: Să voteze amnistia pentru mame şi pensionari

Săptămâna aceasta Senatul a luat în discuție legea amnistierii fiscale a mamelor și a pensionarilor. În momentul în care trebuia să se voteze, parlamentarii ACL au ieșit din sală, astfel nemaifiind întrunit cvorumul necesar pentru ședință.

Acum, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea îi solicită candidatului ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, să le ceară parlamentarilor Alianţei să voteze proiectul de lege privind amnistia fiscală pentru mame şi pensionari.

‘Consider scandalos faptul că, nici până la acest moment, nu există o poziţie oficială a domnului Iohannis cu privire la amnistia pentru mame şi pensionari. Reamintesc faptul că, într-un gest de dispreţ maxim faţă de zeci de mii de mame şi pensionari, parlamentarii ACL s-au retras săptămâna trecută de la votul din Senat, blocând un proiect atât de necesar. Observ că domnul Iohannis, care vrea să fie preşedintele acestor mame şi pensionari, are timp să lanseze filme proaste, dar nu are timp să le ceară colegilor săi din PNL şi PDL să voteze proiectul amintit’, a declarat senatorul social-democrat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă.

Ea susţine că membrii coaliţiei de guvernare vor vota săptămâna viitoare proiectul de lege privind amnistia fiscală pentru mame, pensionari şi profesori.

‘Noi, cei din coaliţia de guvernare, vom vota acest proiect săptămâna viitoare, dar în lipsa unei reacţii a prezidenţiabilului ACL, care să ceară acest lucru şi parlamentarilor liberali şi democrat-liberali, nu putem concluziona decât că domnul Iohannis este absolut indiferent la problemele mamelor şi pensionarilor. Tocmai această indiferenţă, tipică regimului Băsescu şi adepţilor săi, care până acum se manifestă şi la domnul Klaus Werner Iohannis în mod repetat şi cu cinism maxim, arată de ce acesta nu trebuie să fie preşedintele României’, a afirmat Firea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL