Val de aer polar în toată țara cu ger, polei și zăpadă. Lapoviță și ninsoare și în București

Sursă foto: X

Un val de aer polar aduce ninsori puternice și viscol. Se circulă greu, în șapte județe din țară, unde este lapoviță și ninsoare. Frigul s-a instalat deja, iar temperaturile sunt mai scăzute decât ar fi normal la începutul lunii decembrie.

Peisaj de iarnă în aproape toată țara. Este alertă de lapoviță și ninsori, iar în Moldova si la munte s-a depus strat de zăpadă. Meteorologii anunță că va continua să ningă la munte și în Moldova unde va fi și cel mai frig, iar temperaturile vor coborî sub 0 grade.

În restul țării vor fi precipitații mixte, iar izolat se va depune polei. În plus, vântul va sufla cu putere, iar temperatura resimțită va fi mult mai scăzută, în condițiile în care cu greu se vor depăși astăzi 3 grade.

În următoarele zile, temperaturile nu vor trece de 8 grade. Mâine, ninsorile și lapovița vor începe din regiunile sud-vestice, iar spre seară se vor extinde în sud-estul țării.

La început de weekend vor fi precipitații mixte în centru, vest și sud-est, iar apoi vor rămâne în regiunile intracarpatice. În tot acest timp va continua să ningă la munte.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL