Vreme capricioasă, cu cod galben de vânt în zece judeţe şi 19 grade la Bucureşti

vant
Sursa foto: Unsplash

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, până joi dimineaţă, în zece judeţe din zona Carpaţilor Orientali. Vântul va avea intensificări şi în nordul Crişanei, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei. În Bucureşti, vântul va sufla moderat, iar temperaturile vor urca până la 18-19 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de miercuri, de la ora 10.00, până joi, la aceeaşi oră.

Astfel, în Carpaţii Orientali, vântul va avea intensificări cu viteze de 70…80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1500 m rafalele vor fi de 100…120 km/h.

Codul galben vizează judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna, Harghita şi Mureş.

Intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, vor fi şi în nordul Crişanei, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi Moldovei.

Citeşte mai mult AICI

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: