Warner Bros. anunţă un nou film „Matrix” regizat de Drew Goddard

Matrix
Sursa foto: Twitter (X) - The Matrix Resurrections

Warner Brothers a anunţat miercuri că scenaristul filmului „The Martian”, Drew Goddard, va scrie şi regiza pentru studio un nou film din franciza de acţiune SF „Matrix”.

Acesta va fi primul film din serie, care include originalul din 1999, precum şi „The Matrix Reloaded”, „The Matrix Revolutions” şi „The Matrix Resurrections”, în care nu vor fi implicaţi direct co-creatorii săi, Lana sau Lilly Wachowski, deşi Lana urmează să fie producător executiv. Nu se ştie încă dacă starurile francizei Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie Anne-Moss, Hugo Weaving şi Jada Pinkett-Smith sunt implicate.

Goddard, care a obţinut o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru „The Martian” în 2016, are credite considerabile în domeniul SF, după ce şi-a început cariera de scenarist în serialul din anii ’90 „Buffy the Vampire Slayer”, înainte de a trece la seriale precum „Angel”, „Alias” şi „Lost”. Este creatorul serialului Marvel „Daredevil”, care a rulat din 2015 până în 2018 pe Netflix, şi este producător executiv şi regizor la îndrăgitul serial de comedie „The Good Place” de pe NBC. Alte credite de scenaristică includ „Cloverfield”, „The Cabin in the Woods” şi „World War Z”.

Сiteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL