Zetea (PSD): Angajaţi ai Camerei Deputaţilor în timpul programului au venit alături de AUR să protesteze

Sursa foto: Facebook / Gabriel Valer Zetea

Deputatul PSD Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaţilor, afirmă că angajaţi ai Camerei Deputaţilor care sunt plătiţi din fonduri publice au fost văzuţi participând, miercuri, la evenimentele generate de reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) în Parlament. Zetea anunţă să îşi doreşte sancţiuni pentru cei care s-au raliat protestului AUR.

”Aşa am terminat anul cu proteste, scandal, urlete, ţipete, agresivitate din partea colegilor din Parlamentul României, de la AUR, aşa îl începem din nou, cu AUR făcând scandal. Nu cred că o să găsiţi o manifestare publică a unui politician unde să fie cuvântul «scandal» de unde să lipsească George Simion. (…) Că mai vin parlamentarii celor de la AUR şi protestează… dar astăzi am văzut angajaţi ai Camerei Deputaţilor care în timpul programului au venit alături de AUR să protesteze. Ăsta e un lucru pe care nu l-am mai auzit: oameni angajaţi plătiţi din banul public, în loc să muncească sunt încurajaţi de cei de la AUR să meargă la proteste”, a declarat Gabriel Zetea, miercuri seară, la TVR Info.
El a adăugat că îşi doreşte ca angajaţii care sunt plătiţi din fonduri publice şi care, în loc să îşi îndeplinească atribuţiile din fişa postului, s-au raliat protestului unui partid, să fie sancţionaţi.
”Evident că mâine (joi – n.r.) o să stăm în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor să discutăm acest situaţie. Angajaţii care au făcut acest lucru să se aştepte la sancţiuni, pentru că, până la urmă, tu eşti plătit din banul românului, nu să stai lângă George Simion cu pancarte să protestezi, ci să munceşti”, a mai spus Gabriel Zetea.
El este de părere că nimeni nu poate lua dreptul unui parlamentar de a-şi exprima părerea, dar a pune angajaţii cabinetelor parlamentare să se ralieze protestelor este ”un alt nivel de neobrăzare la care AUR a ajuns în această perioadă”.
Parlamentarii AUR au protestat, miercuri, la Parlament, în sala grupului parlamentar al PSD, unde trebuia să înceapă o şedinţă a conducerii partidului, faţă de intenţia Guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Liderul AUR, George Simion, a avut un schimb de replici cu preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, după ce acesta i-a cerut să părăsească sala.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL