Skip to content
Sport

„Eu nu sunt Berlusconi ca să-mi pun păr în cap şi operaţii pe faţă!” Transformarea lui Gigi Becali, în 15 ani. Cum arată acum FOTO

FACEBOOK

Gigi Becali a dezvăluit că nu va mai investi bani la FCSB decât în cazul în care va reuşi să vândă jucători pe sume considerabile.

Gigi Becali: „Băi, poţi să mă împuşti, dar păr în cap eu nu pun”

Patronul roş-albaştrilor şi-a motivat decizia prin faptul că nu mai este tânăr, pentru a risca sume importante în fotbal.

„Nu mai am 42 de ani, am 62 de ani, s-a dus puterea. Nu mai am putere de risc. Inima nu mai poate risca. Inima la 62 de ani nu mai are aceeaşi bătaie. La 82 de ani, cine ştie pe unde o să fiu atunci?„, a declarat Becali, potrivit digisport.

Spunându-i-se că la vârsta de 82 de ani, Berlusconi mai este pasionat de fotbal, Becali a afirmat: „Ce, eu sunt Berlusconi? El, Berlusconi, are alte concepţii şi despre viaţă. Eu admir vitalitatea lui, dar el are alte principii de viaţă, el îşi pune păr în cap, plantează păr, îşi face operaţii estetice.

Mie, dacă imi spui acum: <Fă-ţi operaţie estetică că te împuşc!> Împuşcă-mă, dar operaţie estetică eu nu îmi fac, las faţa mea cum Dumnezeu mi-a dat-o. Sau să mă pui acum să pun păr în cap. Băi, poţi să mă împuşti, dar păr în cap eu nu pun. Eu nu sunt Berlusconi ca să-mi pun păr în cap şi operaţii pe faţă. Că n-am nevoie de ele. El are altă mentalitate de viaţă, de aia are şi pasiune de fotbal, pentru că are idee de sine, slavă deşartă.

Nu scap (n.r. – de pasiunea de fotbal), îmi place ca spectacol, dar nu mai sunt pătimaş, nu mă mai supăr, nu mă mai afectează prea mult. Spun ce-o fi, o fi! Alt meci, alt meci! Şi nu mai sunt nici dispus ca să cheltui bani, nu mai am aşa ambiţie mare, să fiu eu numărul 1, nu mă mai interesează. Eu vreau să fiu ultimul în faţa oamenilor şi primul în faţa lui Dumnezeu”.

Becali din 2005 până în prezent

Galerie foto cu omul de afaceri de acum 15 ani și până în prezent. În poze sunt surprinse mai multe episoade cu Becali în diferite ipostaze. În multe rânduri acestea au făcut deliciul publicului.

Ultimele imagini din galerie sunt din 2019 şi 2020.

 

1 comentariu la “„Eu nu sunt Berlusconi ca să-mi pun păr în cap şi operaţii pe faţă!” Transformarea lui Gigi Becali, în 15 ani. Cum arată acum FOTO

  1. @ Despre meciul dintre FCSB și continuatoarea echipei „FC Extensiv Craiova”, a lui Rotaru și Cîrțu, că echipa lui Mititelu a plătit contracte restante ca echipă continuatoare a FC Universitatea Craiova, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *