Skip to content
Politică

Eugen Nicolicea, după ce Tăriceanu a anunțat ruperea coaliției de guvernare: Înlocuirea miniştrilor ALDE se face printr-o simplă remaniere

Great News.ro

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3, că în ceea ce privește moțiunea de cenzură pe care liberalii ar vrea să o depună este discutabilă, dar și faptul că demisiile din partea miniştrilor care sunt susţinuţi de ALDE şi înlocuirea lor se poate face printr-o simplă remaniere.

Ieşirea de la guvernare înseamnă demisiile din partea miniştrilor care sunt susţinuţi de ALDE şi înlocuirea lor se va face printr-o simplă remaniere, fără a trece prin Parlament, întru-cât în momentul în care îşi dau demisiile avem vacantare de funcţie şi protecţia pentru partidul mic există doar dacă te da cineva afară cu forţă, nu dacă îţi dai tu demisia.

Mi-ar fi foarte greu de crezut că USR se va întâni cu PNL și ALDE să facă o majoritate, chiar și împotriva Guvernului Dăncilă. Este o etapă care trebuie văzută ulterior, mai degrabă după alegerile prezidențiale”, a declarat Eugen Nicolicea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *