Skip to content
Politică

Eugen Nicolicea îl desființează pe Tudorel Toader: „Doar a cârpit, fără a construi ceva nou”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este din nou contestat în cadrul grupului dur din PSD care lucrează pentru modificări importante în justiţie. De data aceasta, este rândul deputatului Eugen Nicolicea să lanseze critici dure.

Acesta îl acuză pe Tudorel Toader că se laudă cu modificări făcute de Curtea Constituţională ceea ce arată că „doar a cârpit, fără a construi ceva nou”. Mai mult, Nicolicea este nemulţumit de faptul că Tudorel Toader nu îşi asumă OUG 7 şi a tărăgănat revocarea lui Augustin Lazăr ceea ce îi va permite să se pensioneze odată cu finalizarea mandatului, conform b1.ro.

„Aici nu poate să îi nege nimeni ministrului că a început procesul de evaluare și a început procesul de revocare, în cazul Laurei Codruța Kovesi. La Lazăr se vede că a tărăgănat revocarea acestuia și văd că îl lasă la pensie. Nu văd de ce ar trebui să se oprească și să meargă mai departe în a cere revocarea. Se pare că a fost mai impresionat de activitatea domnul Lazăr și i-a îngăduit să iasă la pensie”, a afirmat Eugen Nicolicea la Antena3.

„În ceea ce privește calitatea de administrator, rămâne să îl credem, deși opoziția inserează critici la anumite chestiuni necesare mersului justiției, critici cu care nu sunt de acord. În ceea ce privește calitatea de ministru, nu pot să vin cu critici, dar se lăudă cu ce lucruri nu a făcut. (…) Nu puteam să mergem cu legile lui Prună mai departe. Domnul Toader se lăuda că a făcut modificările pe care le-a impus CCR. Dacă faci doar ce spune Curtea tu cârpești, nu construiești ceva nou”, a mai spus deputatul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *