Skip to content
Politică

Eugen Nicolicea, reacţie vehementă la anexarea UNPR-ului de către PMP: „Era de neconceput!” EXCLUSIV

Deputatul Eugen Nicolicea a oferit, miercuri, pentru PSnews.ro, o reacţie vehementă în ceea ce priveşte fuziunea dintre PMP şi UNPR, anunţată marţi de către Traian Băsescu.

Eugen Nicolicea (fost vicepreşedinte al UNPR care a trecut la PSD, la începutul lunii mai) ne-a spus că alipirea politică sus-menţionată „era de neconceput”.

„Din punctul meu personal de vedere, alipirea politică era de neconceput, ţinând cont de orientările doctrinare ale celor două partide, iar activitatea mea spre stânga fiind evidentă faţă de ceilalţi colegi, care au procedat la o tragere a partidului spre zona de centru-dreapta / dreapta. Dar asta este o părere a unui om din exterior. Probabil că era singura soluţie de a ieşi cât de cât onorabil din scena politică pentru UNPR, ca entitate înscrisă la Tribunal”, a punctat Nicolicea.

Anterior (tot miercuri), deputatul Clement Negruț (vicepreşedinte al PMP) declarase că fuziunea dintre PMP și UNPR este o mișcare politică inteligentă, mai ales după ce, din partidul care a fost înființat de Gabriel Oprea, au plecat persoanele controversate. În această categorie, Negruţ i-a enumerat pe Oprea, Nicolicea şi Şerban Mihăilescu, potrivit ziarulunirea.ro.

În replică, Eugen Nicolicea a afirmat că liderul PMP „vorbeşte prostii”.

„Ce pot să spun, decât că vorbeşte prostii? Nu ştie ce înseamnă «controversat»… Ce poate să zică? Nu spune nicio chestiune concretă – mai ales în ceea ce mă priveşte. Eu n-am auzit de deputatul ăsta vreodată şi nu l-am văzut remarcat niciunde, aşa că el nu e nici bine văzut, nici rău văzut. Nici reputaţie proastă nu are (ca să zici că e controversat). Habar n-am cine este. Cine este ăsta, de vorbeşte? Cine este Negruţ şi ce-l califică să vorbească, să-şi dea cu părerea? Nimic! Ăsta e răspunsul meu” a încheiat Nicolicea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *