Skip to content
Societate Sport

Eugen Pîrvulescu, noul preşedinte executiv al clubului Academica Clinceni

Gorjeanul

Eugen Pîrvulescu a fost numit în funcţia de preşedinte executiv al clubului Academica Clinceni, grupare nou-promovată în Liga I, informează site-ul oficial al ilfovenilor, scrie news.ro.

Este un moment important. Mă bucur că revin după trei ani în fotbal. Nu am fost departe de sport, prin funcţia pe care am ocupat-o la CSM Mediaş. Dar acum sunt din nou în fotbal. Le mulţumesc domnului primar Adrian Budeanu şi celor de la Academica Clinceni pentru că s-au gândit la mine. Sper să facem o treabă bună şi să ne îndeplinim obiectivele. 
Pentru o echipă nou-promovată, primul obiectiv ar fi evitarea retrogradării. Dar noi ţintim mai sus. O clasare în primele zece. Cunosc ambiţia şi dorinţa antrenorilor, jucătorilor şi staff-ului administrativ. Sunt antrenori tineri, care au reuşit o performanţă extrordinară prin promovarea din Liga a II-a. Trebuie felicitaţi toţi. Jucătorii au demonstrat şi ei că au valoare. Au avut adversari puternici şi au reuşit să îi depăşească. Sperăm să avem, împreună, un sezon bun”, a declarat Pârvulescu.

El este un conducător obişnuit cu prima ligă din România şi a participat împreună cu Pandurii Târgu Jiu în grupele Europa League. Eugen Pîrvulescu a venit la Academica Clinceni, după ce a ocupat funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal Mediaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *