Skip to content
Politică

Eugen Pîrvulescu (PNL) îl acuză pe Dragnea de PLAGIAT / EXCLUSIV

turnucustiri.ro

Atac la președintele PSD, Liviu Dragnea: Eugen Pîrvulescu (liderul organizației PNL Teleorman) îl învinuiește de PLAGIAT pe fostul vicepremier.

Acuzația a fost formulată într-o declarație acordată, vineri seară, pentru PSnews.ro. Concret, Pîrvulescu susține că Dragnea i-a furat ideile pentru agricultura teleormăneană, pe care acum le prezintă ca fiind ale PSD-iștilor, incluzându-le în programul de guvernare social-democrat.

Vineri, în jurul prânzului, Liviu Dragnea a anunțat că programul de guvernare al PSD pentru agricultură (disponibil AICI) urmărește să pună bazele unui proiect pentru 10.000 de firme de tip „start-up” pentru tineri și nu numai. Concret, în viziunea lui Dragnea, fiecare investitor care dorește să își deschidă un start-up va primi 20.000 de lei pentru proiect, capitalul social al companiei putând fi chiar și de 1 leu.

În acest context, Pîrvulescu îl întreabă pe Dragnea de ce nu a pus în practică astfel de măsuri cât timp PSD a fost la putere, până la sfârșitul anului 2015.

„Am citit acum că domnul Dragnea se gândește să promoveze anumite legi, anumite inițiative legate de agricultori, de înființarea start-up-urilor și ajutarea tinerilor. Aș vrea să-i pun o întrebare domnului Dragnea, întrucât eu sunt din Teleorman, trăiesc aici și m-am născut aici: unde a fost până astăzi? Ce s-a întâmplat cu aceste idei ale dânsului, de ce nu le-a pus în practică atunci când guverna alături de Ponta? Ce s-a întâmplat cu județul Teleorman, de ce aceste idei «bune» nu au fost implementate până astăzi în județul nostru? a punctat PNL-istul.

În continuare, liberalul l-a acuzat de plagiat pe social-democrat.

„Mai mult decât atât: Dragnea a plagiat! În campania de la locale, subsemnatul a lansat un proiect, un program de ajutor pentru legumicultorii din Teleorman. Și astăzi dânsul își permite să vorbească de subvenții pentru legumicultori și de o piață de desfacere pentru legumicultori. Ceea ce spuneam eu de-acum 6-7 luni de zile era înscris în programul meu politic când am candidat pentru președinția consiliului județean și chiar așa se numea programul: «Înființarea unui centru de colectare, ambalare și distribuție legume și fructe». Și astăzi vorbește domnul Dragnea tocmai de lucrul acesta, că vrea să ajute producătorii, legumicultorii, solariile din Teleorman (și din țară, bănuiesc). Așadar, eu îl numesc un plagiator și mi se pare că se joacă cu promisiuni înainte de campanie. Îi aduc aminte că, de 20 de ani de zile, dânsul asta face: conduce și la nivel județean, și prin aparatul guvernamental (atunci când a fost la putere, inclusiv până în anul 2015), și toate aceste idei putea să le pună în practică. Este un program la care eu am lucrat foarte mult, pentru această linie de ambalare-procesare legume și fructe-vânzare-depozitare, și acum dânsul se gândește la producătorii de roșii, la solarii… exact ideile pe care le-am avut eu acum 6-7 luni de zile”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *