Skip to content
Alegeri

Eugen Teodorovici deschide lista PSD Tulcea pentru Senat, fără prea multe şanse

psnews.ro

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, deschide lista PSD Tulcea la Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La Camera Deputaților, pe prima poziției este Mirela Furtună, actual deputat PSD de București.

Chiar dacă este pe primul loc la Senat, Teodorovici spune că locul nu este eligibil potrivit simulărilor făcute de partid în funcție de rezultatul obținut de PSD în județ la alegerile locale.

Mulțumesc colegilor mei din Organizația PSDTulcea pentru încrederea de a-mi acorda astăzi votul pentru desemnarea pe prima poziție de candidat pentru Senatul României. Chiar dacă, din algoritmul de calcul stabilit ca urmare a rezultatului PSD Tulcea la alegerile locale, nu avem alocat un post de senator pe o poziție eligibilă, acest lucru mă motivează și mai mult în lupta mea pentru toți aceia pe care am înțeles să-i reprezint cu demnitate și responsabilitate în Parlamentul și Guvernul României”, a scris Teodorovici, pe Facebook.

Listele finale cu candidații PSD la alegerile parlamentare vor fi validate marți, de conducerea centrală, într-o ședință anunțată la ora 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *