Skip to content
Politică

Eugen Teodorovici, în vizită la DNA: ”Am ascultat înregistrări telefonice dintr-un dosar clasat”

Inquam Photos /George Calin

UPDATE

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, s-a prezentat, joi dimineață, la DNA, unde, spune el, a ascultat înregistrări telefonice făcute ca urmare a unui dosar din 2013 care a fost clasat de procurori.

„A fost un dosar de prin 2013 asupra căruia am primit o informare de clasare și am făcut o solicitare să văd ce a fost în dosar. Nu știu care e speța exact, ce am căutat și eu pe net. Nu am fost audiat. Am primit notificare că s-a clasat, fără să știu exact despre ce e vorba, cine a fost în dosar.

(Am venit – n.r.) să ascult acele înregistrări telefonice din acea perioadă, doar selectiv, două – trei. Am zis că nu e nevoie să mă ascult pe mine. Mi-am adus aminte de unele discuții pe care le-am avut cu diverși politicieni la acea vreme, în funcții foarte înalte din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar.

Discuția respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei spețe din 2013. Nu are nicio legătură cu zona politică. Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere, pentru că am mai făcut o cerere într-un alt dosar închis acum un an”, a declarat, în fața sediului DNA, senatorul PSD Eugen Teodorovici, potrivit Digi24.

—————————————————————————————————————————–

Fostul ministru Eugen Teodorovici a venit joi la DNA din curiozitate, pentru a vedea ce conţine un dosar clasat în 2013

Fostul ministru Eugen Teodorovici a venit joi la DNA din curiozitate, pentru a vedea ce conţine un dosar clasat în 2013. „A fost un dosar din 2013 şi am făcut o solicitare să văd ce convorbiri, ce discuţii au fost în dosar“, a spus politicianul la ieşirea de la DNA.

Eugen Orlando Teodorovici a fost ministru al fondurilor europene şi apoi al finanţelor publice în Guvernul Victor Ponta. A fost ministru al finanţelor publice în Guvernul Viorica Dăncilă, scrie adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *