Skip to content
Politică

Eugen Teodorovici ironizează Opoziția politică: Un grup pestriț, unii mai aroganți alții mai oportuniști

România. Social-democrații au ieșit abia pe locul al doilea la mare distanță de PNL și foarte aproape de a fi depășiți de Alianța USR-PLUS. Eșecul a produs deja mișcări tectonice de amploare în interiorul PSD, iar opoziția a încercat să profite de pe urma degringoladei social-democraților.

Totuși, opoziția încă nu a reușit să acționeze unit, deși mai mulți lideri au anunțat că doresc să dea jos guvernul Dăncilă printr-o moțiune de cenzură. Incapacitatea de a acționa unit avantajează însă Partidul Social-Democrat care încă păstrează majoritatea în Parlament alături de aliații din ALDE.

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici a catalogat actuala opoziție drept un grup pestriț. Acesta a precizat pentru PSNews.ro că actuala Opoziție este formată din oportuniști și aroganți, “genul de oameni care nu intră pe teren până când nu au toată galeria, toți arbitrii, ba chiar și echipa adversă de partea lor”.

“Opoziția politică ne oferă o imagine pestriță. Unii mai vocali, mai zeloși, mai aroganți, alții mai cinstiți, mai serioși sau mai oportuniști. Ei se zbat acum în mod firesc să formeze o majoritate parlamentară și să preia puterea. Foarte bine! Au și ei în sfârșit ocazia să dea un prim semnal de unitate, după o lungă perioadă de campanie a urii și dezbinării dusă prin toate mijloacele.

Dar ei nu au luat în calcul apariția unei specii noi de politicieni, cea a candidatului de profesie, o nouă generație ieșită din laboratoarele politicii. Sunt genul de oameni care nu intră pe teren până când nu au toată galeria, toți arbitrii, ba chiar și echipa adversă de partea lor. Cam așa văd eu această opoziție politică”, a precizat Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *