Skip to content
Politică

Eugen Tomac: Am fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump

" "

Liderul PNP Eugen Tomac afirmă, într-o postare pe Facebook, că a fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”, ocazie cu care i-a adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita România.

Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul „Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume”, scrie Tomac pe Facebook.

" "
" "

El spune din nou că i-a adresat preşedintelui american invitaţia de a vizita România.

„Întâlnirea cu Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump a fost un moment unic şi i-am adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră!”, scrie liderul PMP.

 El afirmă că a discutat cu mulţi politicieni si oficiali americani şi tuturor le-a vorbit despre România, Republica Moldova şi despre viitorul Europei unite după modelul american.
„Eu cred că orice politician care îşi iubeşte ţara face o politică înţeleaptă şi fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică şi mare din nou!”, consideră Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *