Skip to content
Puterea Știrilor Video

Eugen Tomac aruncă nucleara: verdict dur pentru Tudorel Toader

Președintele PMP, Eugen Tomac, a fost invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video ”Puterea Știrilor”. În cadrul interviului, printre altele, Tomac a vorbit și despre situația ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Amintim că moțiunea simplă intitulată „Tudorel Toader și PSD-ALDE, luați mâinile murdare de pe Justiție!”, inițiată de PNL si USR, trebuia supusă votului, miercuri la ora 12:00, în plenul Camerei Deputaților, însă ședința a fost suspendată pentru că deputații PSD au chiulit în masă.

Astfel, întrebat cum crede că va fi tranșată această situație în care se află Tudorel Toader, liderul PMP a replicat:

„E un semnal clar pe care l-a dat PSD-ul, pentru că de obicei când dorea să dea mesaj de susținere pentru un membru al cabinetului său pentru întregul Guvern se mobilizau și se prezentau. Faptul că ieri au dat bir cu fugiții este un mesaj direct și clar către Tudorel Toader că i se apropie sfârșitul de mandat. Cred că Liviu Dragnea l-a băgat pe Tudorel Toader în Guvern nu pentru că trebuia să realizeze vreo reformă sau ceva important pentru țară, ci pur și simplu l-a privit ca pe un avocat. (…) Tudorel Toader este exact ca Dorel care săpa o groapă și în timp ce săpa a atins un fir și a lăsat cartierul fără curent. Cam aici este și Tudorel Toader: a încercat să îl salveze pe Dragnea până a paralizat întregul sistem de justiție.(…) Contractul dintre Tudorel Toader și Liviu Dragnea se apropie de final și probabil va fi remaniat, a susținut Eugen Tomac la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *