Skip to content
Politică

Eugen Tomac, atac la adresa conducerii Federației Române de Rugby: „În sport ca și la guvernare, PSD ruinează ce au clădit alții”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, laudă iniţiativa suporterilor echipei naţionale de rugby care au militar pentru crearea unei echipe comune România- Republica Moldova pe modelul deja instalat de Irlanda şi au organizat un protest faţă de Federaţia Română de Rugby (FRR) din a cărei greşeală România a fost descalificată de la Campionatul Mondial.

Acesta remarcă că FRR este condusă de Alin Petrache, fost deputat PSD, şi de Călin Matei, actualmente deputat PSD, şi arată cum tot ce atinge acest partid distruge ce era deja clădit.

„România și Republica Moldova echipă unită împotriva Rusiei

In luna martie, sărbătorim 101 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara. Iar cea mai frumoasă idee aniversară vine de la suporterii echipei de rugby a României, care înfruntă azi Rusia la Botoșani. O echipă unită România-Republica Moldova, la rugby, pe modelul Irlandei. Aceiași suporteri grupați în Club16 protestează împotriva conducerii Federației Române de Rugby, din cauza căreia România a fost descalificată de la Cupa Mondială din toamnă. Federația este condusă de președintele Alin Petrache, fost deputat PSD, și de vicepreședintele Călin Matei, actual deputat PSD. In sport ca și la guvernare, PSD ruinează ce au clădit alții.”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *