Skip to content
Internațional

Eugen Tomac cere condamnare pe viaţă pentru Vladimir Putin: E cel mai odios criminal al acestui secol

Inquam Photos/Octav Ganea

Eugen Tomac, președintele PMP, susține că Vladimir Putin e cel mai odios criminal al acestui secol și asta o demonstrează toate imaginile cu măcelul comis de trupele sale în orașele ucrainene. Pentru crimele comise, Putin ar trebui să stea în închisoare până la sfârșitul vieții, a mai spus eurparlamentarul român.

Fără cuvinte! Pentru cine mai are dubii că Putin este cel mai mare blestem al lumii civilizate să se uite la imaginile cu măcelul din Bucha. Cine mai are dubii că Putin este cel mai odios criminal al acestui secol, sa se uite la imaginile din Mariupol. Cine mai are nerușinarea să apere acțiunile asasinului, să se uite cu atenție la imaginile cu copii omorâți fără milă în orașele distruse ale Ucrainei.

Lista poate continua la nesfârșit. Ce nu poate continua este libertatea acestui ucigaș. Putin trebuie condamnat la închisoare pe viață pentru toate crimele comise! Și idolul lui Putin, Stalin, a îngropat oameni de vii la Fântâna Albă, criminali nenorociți!”, a scris Tomac, pe Facebook.

Reacția politicianului român vine în contextul în care trupele ruse s-au retras din regiunea Kiev lăsând în urmă numeroase cadavre. În Irpin, de exemplu, rușii au ucis femei și fete, apoi le-au călcat cu tancurile. Iar în Bucha au omorât copii, femei și toți bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *