Skip to content
Politică

Eugen Tomac, critici pentru actuala guvernare la „Dosar de Politician”: Această majoritate nu a fost capabilă să ia decizii importante pentru țară

Europarlamentarul Eugen Tomac a criticat duminică seară în emisiunea Dosar de politician, moderată de Silviu Mănăstire, actuala guvernare pentru că este incapabilă să ia decizii coerente.

Și de la București, și de la Bruxelles nu se vede o claritate a actului de guvernare și o spun cu oarecare regret pentru că atunci când a fost creată această coaliție știam care este raționamentul pentru care politic s-a decis ca PSD și PNL să creeze o majoritate stabilă pentru țară.

Informațiile că în regiune există oricând posibilitatea de a se tensiona lucrurile era unul dintre argumentele pentru care se cerea o majoritate stabilă la București. Din păcate această majoritate nu a fost capabilă să ia decizii importante pentru țară.

Jocul politic blochează capacitatea de a lua decizii. Încercarea de a pasa mingea guvernării de la un partid la altul nu face bine nici PSD, nici PNL. Dacă nu sunt capabili să ia decizii mai bine avem un Guvern minoritar sau altă formulă. Incapacitatea de a lua decizii și de a comunica ce urmează să se întâmple în țară în următoarea perioadă este o chestiune care pur și simplu uimește. Au o majoritate stabilă, au bani, au o susține extrem de solidă din partea UE. Tot ce trebuie să facă e să guverneze eficient prin măsuri concrete. Toată această bâlbâială este extrem de toxică”, a declarat Eugen Tomac, informează b1tv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *