Skip to content
Politică

Eugen Tomac, atac la PSD și Tudorel Toader: A te spăla pe mâini e un gest de lașitate

Cuget Liber

Președintele PMP Eugent Tomac, prezent în emisiunea Dosar de politician (B1 Tv), împreună cu mai mulți invitați printre care și fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop, a avut replici dure față de detașarea și lejeritatea cu care senatorul PSD tratează tema efectelor legii Recursului Compensatoriu.

La auzul argumentului fostului ministru conform căruia legea a fost dată de Guvernul Cioloș și Raluca Prună, Eugen Tomac a afirmat că ”Nu poate să vină domnul Pop să îmi explice mie că ministrul Justiției nu are nicio implicare, când e ministru din ianuarie 2017 și a susținut această lege. A te spăla pe mâini este un gest de lașitate ăn condițiile în care ministrul Justiției trebuia să vină să se explice!” 

”Eu, ca tată de copil, ca părinte, sunt preocupat să nu avem o problemă de siguranță publică. Lipsa totală de reacție a Ministerului de Interne și atitudinea ministrului Justișiei mă intrigă!” a mai declarat deputatul

Liderul formațiunii PMP a ținut să îi dea încă o replică dură senatorului, amintindu-i faptul că PSD a fost complet de acord cu preluarea guvernării de către tehnocrații lui Dacian Cioloș:

”Este o problemă care pur şi simplu poate produce efecte în lanţ şi aiai nu mai e joc de politică. Pe Cioloș l-a votat PSD la guvernare. E o problemă serioasă de siguranţă publică şi nu mai e loc de interpretări.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *