Skip to content
Politică

Eugen Tomac, despre rănirea celor patru militari români în Afganistan: Acești oameni trebuie prețuiți și respectați

Președintele PMP, Eugen Tomac, a transmis, sâmbătă, un mesaj pe Facebook, după ce patru militari rmâni au fost răniți în urma unei explozii, în Afganistan.

”Astăzi, patru militari români au fost răniți în Afganistan, să ne rugăm pentru sănătatea lor!

Starea lor este stabilă acum, doi dintre ei au fracturi la picioare, unul traumatism cranian, iar cel de al patrulea fractură toracală.

Sunt în prezent internați la Spitalul militar din Kandahar, după ce au fost atacați de insurgenți cu un dispozitiv exploziv.

Să le urăm multă sănătate, acești oameni trebuie prețuiți și respectați pentru că își riscă viața zi de zi pentru demnitatea României!”, a scris Eugen Tomac.

Amintim că astăzi patru militari români au fost răniți în teatrele de operaţiuni din Afganistan. Convoiul de vehicule blindate în care se aflau soldaţii noştri a fost atact cu un dispozitiv explozibil de insurgenţi, în Provincia Kandahar. Militarii români se află la spital, în stare stabilă, anunţă Ministerul Apărării Naționale. Cei patru tineri erau în misiune împreună cu colegii lor. Insurgenţii au atacat convoiul dar infanteriștii români şi americani au ripostat şi au oprit asalatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *