Skip to content
Politică

Eugen Tomac, dezvăluiri de la negocierile pentru locale: USR şi-l dorea mai mult pe Vlad Voiculescu pe poziţia de primar

Inquam Photos / George Calin
" "

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că liderul USR Bucureşti, Claudiu Năsui, nu era în urmă cu câteva luni un susţinător al lui Nicuşor Dan.

Tomac aduce în atenţie şi episodul prin care USR a votat „cu ochii larg închişi” propunerile PSD în Parlament.

" "
" "

In urmă cu câteva luni, la o întâlnire solicitată de el, Claudiu Năsui susţinea că o eventuală susţinere din partea USR pentru Nicuşor Dan ar reprezenta o adevarată problemă, întrucât partidul îşi dorea să-l susţină mai mult pe Vlad Voiculescu pentru această poziţie. Acum Năsui, in mod absolut cinic, intervine public în sens contrar, invocând că ei nu şi-au dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din partidul nostru nu au votat întotdeauna împotriva la Bucureşti”, a scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP face şi o legătură între USR şi PSD, reamintind faptul că au plecat membri la social-democraţi: „Două lucruri uită să spună, însă, distinsul domn Năsui.

  1. Unii consilieri locali USR chiar au plecat la PSD – da, la PSD Bucuresti, “ciuma roşie” – ceea ce la noi nu s-a întâmplat.
  2. De ce domnul Năsui şi colegii săi parlamentari au votat pentru candidaţii propuşi de PSD în fruntea Curţii Conturi şi a CNCD? Oare acesta este un compromis acceptabil?

Amintesc că PMP a fost singurul partid care a votat împotriva tuturor candidaţilor PSD, votaţi în urmă cu o lună în Parlamentul României, în timp ce USR şi celelalte partide au votat cu ochii “larg închişi” toţi oamenii propuşi de Ciolacu şi de Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *