Skip to content
Politică

Eugen Tomac îl atacă dur pe Tudorel Toader după ce a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanță: Un caracter prea mic pentru un minister atât de mare

psnews.ro

Președintele PMP, Eugen Tomac îl acuză pe ministrul Justiției, Tudorel Toader  că are ”un caracter prea mic pentru un minister atât de mare”,  după ce jurnalistul Protv, Ovidiu Oanță a anunțat că acesta  i-a retras acreditarea. Totodată, deputatul consideră că prin acest demers, Tudorel Toader ”se raportează cu nostalgie la regimul comunist și îi vrea pe români dezinformați”.

”Un caracter prea mic pentru un minister atât de mare!

Decizia lui Tudorel Toader de a refuza acreditarea jurnaliștilor pe care el îi consideră incomozi, deși aceștia și-au făcut doar datoria, arată că actualul ministrul al Justiției se raportează cu nostalgie la regimul comunist. Ministrul Justiției îi vrea pe români dezinformați, iar pe jurnaliști închiși într-un țarc, cu botniță la gură. Îngrădirea presei este o tactică pe care o folosesc cele mai crunte dictaturi”, a scris Eugen  Tomac pe facebook.

De altfel, liderul PMP îl ironizează pe ministrul Justiției și îl mai acuză că își bate joc de o carieră de 40 de ani.

”Să se „autoievalueze” Tudorel cu privire la cât de inteligent a fost când a interzis, în concediu fiind, acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanță, reprezentant al Pro TV, cel mai important post de televiziune din România, dacă e să ne uităm doar la audiențe.
E semn că pe Tudorel îl lasă nervii și ar cam avea nevoie de un Rudotel. Nici măcar ministresa de tristă amintire Rodica Stănoiu, din vremea partidului-stat PSD, nu și-a permis să bage pumnul în gură presei, așa cum face distinsul fost judecător CCR. 
Tudorel se află într-o spirală a degradării morale, bătându-și joc de o carieră de 40 de ani și lăsându-ne pe noi, ceilalți, să ne întrebăm dacă un astfel de individ mai are legitimitatea de a reveni la catedră, cu pretenția de a educa viitoarele generații”, a mai scris Eugen Tomac.

Reacția parlamentarului vine în contextul în care jurnalistul PROTV , Ovidiu Oanță a anunțat, vineri,pe facebook că Tudorel Toader i-a retras acreditarea din cauza întrebărilor incomode adresaet de reporter. Ovidiu Oanță  susţine că nu i-a fost oferită nicio explicaţie pentru refuzul de a fi acreditat.

Tudorel Toader îşi duce la bun sfârşit ameninţarea: Ministerul Justiţiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat că mi se refuză acreditarea pentru 2019, răspunsul fiind dat nu în două zile la cererea din ianuarie, ci la două luni distanţă. În plus, nu mi se comunică explicit în ce fel am afectat activitatea Ministerului Justiţiei. Probabil prin sutele de întrebări pe care i le-am adresat ministrului Justiţiei“, a scris jurnalistul Pro TV pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *