Skip to content
Politică

Eugen Tomac nu caută vinovați după cazul de la Caracal: Din nefericire, toate instituțiile sunt pline de oameni incompetenți

Inquam Photos / George Călin

În aceste zile, o țară întreagă este revoltată pentru că situația la care asistăm ne demonstrează cât de mult poate costa o societate incompetența, scrie președintele PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

”Nu fac parte din categoria celor care caută vinovați de dragul dezbaterii. Jurnaliștii și comentatori sunt liberi s-o facă, dar politicenii trebuie să caute soluții și să le aplice pentru ca oamenii să recapete încrederea în înstituții.

Cunosc bine statul român, din nefericire toate instituțiile sunt pline de oameni incompetenți. De la sănătate la poliție, de la adminstratie la finanțe, întâlnești oameni slab pregătiți, care își construiesc evoluția profesională pe linia descurcatului în viață, și nu prin performanță validată în timp.

Pentru că astăzi este Ziua Imnului Național, cred că îndemnul “Deșteaptă-te române” este de mare actualitate. E bine să ne prețuim simbolurile, dar trebuie să luptăm pentru a scoate țara din ghearele unor mediocrități ahtiate doar după gloria trecătoare”, a adăugat Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *