Skip to content
Internațional

Eugen Tomac: Parlamentul European va vota joi o Rezoluție referitoare la cazul Navalnîi

psnews.ro
" "

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, anunţă într-o postare pe pagina sa de Facebook că Parlamentul European va vota joi o Rezoluție referitoare la cazul Aleksei Navalnîi, opozantul rus despre care se presupune că a fost otrăvit de serviciile secrete ruseşti.

Am reiterat astăzi, în plenul Parlamentului European, nevoia de a acţiona ferm, categoric, fără nicio concesie, împotriva regimului al Rusiei lui Putin. Practicile staliniste pe care astăzi le vedem înviate necesită acţiuni concrete, sancțiuni usturătoare, izolare internațională.

" "
" "

Am reiterat astăzi, în plenul Parlamentului European, nevoia de a acţiona ferm, categoric, fără nicio concesie, împotriva regimului al Rusiei lui Putin. Practicile staliniste pe care astăzi le vedem înviate necesită acţiuni concrete, sancțiuni usturătoare, izolare internațională.Parlamentul European va vota joi o Rezoluție referitoare la cazul Navalnîi, text la care am contribuit, întrucât consider acest subiect unul de interes major pentru cetăţenii care cred în democraţie, libertate de exprimare şi drepturi fundamentale ale omului. În Rusia sunt milioane de oameni care luptă pentru aceste valori, iar Putin nu îi poate reduce pe toţi la tăcere!

Publicată de Eugen Tomac pe Marţi, 15 septembrie 2020

Parlamentul European va vota joi o Rezoluție referitoare la cazul Navalnîi, text la care am contribuit, întrucât consider acest subiect unul de interes major pentru cetăţenii care cred în democraţie, libertate de exprimare şi drepturi fundamentale ale omului.

În Rusia sunt milioane de oameni care luptă pentru aceste valori, iar Putin nu îi poate reduce pe toţi la tăcere!„, scrie liderul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *