Skip to content
Politică

Eugen Tomac: Pensiile speciale pentru parlamentari sunt furt

Președintele PMP, Eugen Tomac, acuză în termeni duri membrii din Comisia pentru administrație publică a Camerei Deputaților, după ce majoritatea PSD-ALDE-UDMR a respins proiectul de lege care prevedea desființarea pensiilor speciale pentru politicieni.

”Pensiile speciale sunt furt, de aceea, PMP propune eliminarea acestora pentru parlamentari și pentru celelalte categorii de pensionari de lux. Pensiile speciale înseamnă umilirea a milioane de români care au muncit cinstit o viață întreagă, iar, astăzi, primesc o pensie mizerabilă.

Rămâne de văzut cine va vota în plen pentru eliminarea acestui furt din banii publici!” a scris deputatul pe pagina personală de Facebook.

 

Deputații Comisiei pentru administrație publică a Camerei Deputaților, apărători ai pensiilor speciale!Este incredibil…

Publicată de Eugen Tomac pe Marţi, 26 februarie 2019

" "
" "

1 comentariu la “Eugen Tomac: Pensiile speciale pentru parlamentari sunt furt

  1. De unde li fi activat Base pe si pe Tolomacul ăsta. Să văzut ce poama de prost este cand cu” lovitura”de palat din plenul Adunării generale a Parlamentului când a decretat el și cei de la conducerea PNL că s a schimbat conducerea la Parlament etc,etc.Rusine Base pt asemenea exemplare ,lasale în mediul
    lor nativ ,nu ne îngroașă rândurile Parlamentului cu alți zevzeci si impostori paraleli si cu lb.romana si cu comportament îndoielnic!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *