Skip to content
Politică

Eugen Tomac (PMP): ‘Înțeleg că Barna a încurcat USR. Pentru noi a fost o onoare să facem campanie pentru Theodor Paleologu’

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că USR a avut o campanie total greșită pentru prezidențialele de anul acesta.

Tomac susține că atacurile agresive la adresa lui Theodor Paleologu nu au adus niciun rezultat celor de la USR. Ba mai mult, Tomac spune că Barna a făcut un deserviciu partidului său.

Nu știu ce vor decide membrii USR în ședința online, dar nu pot să nu spun că strategia lor de campanie a fost greșită total.

Atacurile agresive la adresa lui Theodor Paleologu nu au adus niciun rezultat. Scopul nostru a fost limpede și clar, prin candidatul propus am dorit să transmitem un mesaj de deschidere. Și asta vom continua să facem, să aducem lângă noi oameni potriviți și dornici să dăruiască din propria experiență societății românești.

PMP a reușit să-și convingă propriul electorat că merită sa ne susțină, iar pentru noi a fost o onoare să facem campanie pentru Theodor Paleologu.

Pentru cei din USR care afirmau că Paleogu îl încurca pe Barna, poate înțeleg că, de fapt, Barna a încurcat USR„, scrie Tomac pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *