Skip to content
Politică

Eugen Tomac, președintele PMP, intervenție FULGER: Demisia, Carmen Dan! Demisia, șeful Jandarmeriei Române!

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, vineri, într-o postare pe pagina personală de Facebook, cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan, precum și a șefului Jandarmeriei Române, Cătălin Sindile, după tensiunile de la Topoloveni.

Amintim că protestatarii care manifestau la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost ridicați de jandarmi, băgați în dube și duși la poliție. Astfel, nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru simplul motiv că manifestau pașnic împotriva lui Liviu Dragnea. Oamenii au fost luați pe sus în momentul în care au afișat un banner pe care scria ”Țara n-a votat hoția!!! Voi nu sunteți România!”.

„Demisia, Carmen Dan!
Demisia, șeful Jandarmeriei Române!

Pentru tratamentul abuziv și inuman aplicat unor cetățeni liberi din Topoloveni, care protestau împotriva PSD, Ministrul de Afacerilor Interne, Carmen Dan, trebuie să demisioneze!

Se impune, de asemenea, demisia șefului Jandarmeriei Române. Această instituție nu este anexa partidului-stat, ea are menirea de a proteja cetățenii de tâlhari și hoți.

Solidarizarea cu români reținuți abuziv este o reacție firească a tuturor cetățenilor!

Trebuie să luptăm pentru dreptul nostru de a protesta liber.

Nu lăsați PSD să bage România în dubă!”, scrie Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *