Skip to content
Politică

Eugen Tomac pune punctul pe „i”: Salutăm orice inițiativă prin care opoziția dorește să susțină revenirea la două tururi

Președintele PMP, Eugen Tomac, anunță că formațiunea pe care o conduce salută orice inițiativă prin care opoziția dorește să susțină revenirea la două tururi.

Totodată, liderul PMP amintește, într-o postare pe Facebook, că PMP a depus din 2016 un proiect de lege privind revenirea la alegerea primarului în două tururi.

Redăm integral postarea lui Eugen Tomac:

„Salutăm orice intițiativă prin care opoziția dorește să susțină revenirea la două tururi.

Pentru o corectă informare a opiniei publice, fac precizarea că PMP a depus din 2016 un proiect de lege privind revenirea la alegerea primarului în două tururi. 
Proiect ADOPTAT de Senatul României tacit, iar acum inițiativa se află la vot final în plenul Camerei Deputaților.

După alegerile europarlamentare, avem o șansă reală să strângem rândurile și să umilim actuala putere prin acțiune politică unitară a tuturor partidelor care doresc, în mod sincer, revenirea la două tururi.

De asemenea, partidul nostru a desfășurat anul trecut o campanie națională privind revenirea la alegerea primarului în două tururi, demers căruia s-au alăturat peste un milion de români ce au semnat pentru susținerea acestei inițiative legislative!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *