Skip to content
Politică

Eugen Tomac, soluție pentru buget: Pensiile speciale trebuie eliminate

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele deputaților PMP, Eugen Tomac, anunță că a apropus, vineri, în plenul Parlamentului, o soluție care ar ajuta la “închiderea bugetului făcut praf de PSD.”

Am propus azi, în plenul Parlamentului, o soluție care ar ajuta la închiderea bugetului făcut praf de PSD.

Sunt dezbateri aprinse legate de insuficiența banilor pentru mărirea alocațiilor, nu sunt bani pentru persoanele cu dizabilități, nu sunt bani pentru construirea de creșe.

Pentru a rezolva aceste probleme grave, soluția este simplă. În urmă cu o săpatămână a fost adoptată în Senat legea privind eliminarea tuturor pensiilor speciale, inițiativa propusă de PMP.

Dacă astăzi am vota în Camera Deputaților aceasta lege, în mod automat cei peste 1,2 miliarde de lei ar putea fi realocați pentru mărirea alocațiilor, pentru personale cu dizabilități și chiar ar fi suficienți bani pentru construirea a 1000 de creșe.

Pensiile speciale sunt un furt și ele trebuie eliminate” a scris pe pagina de facebook, Tomac.

4 comentarii la “Eugen Tomac, soluție pentru buget: Pensiile speciale trebuie eliminate

  1. Pensiile din armata nu sunt mari ,vorbesc de masa de foste cadre militare,sunt mari pensiile generalilor făcuți la apelul de se seara (și nr lor este imens) .După „25 de ani de cascheta „sunt cu o pensie de 1899 chiar mi se pare mare?Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *