Skip to content
Coronavirus

Eugen Tomac: ”Trebuie să înțelegem că această pandemie încă nu a fost oprită, se plimbă printre noi și face victime”

Inquam Photos / Octav Ganea

Eurodeputatul Eugen Tomac (PMP, PPE), îngrijorat de efectele pandemiei de COVID-19, subliniază că nu a mai întâlnit niciodată atâta panică și deznădejde pe cele doua continente generatoare de prosperitate la nivel global.

De asemenea, președintele Partidului Mișcării Populare face un apel la populație și reiterează că această pandemie încă nu a fost oprită, se plimbă printre noi și face victime.

Trebuie să avem grija de noi și să înțelegem că această pandemie încă nu a fost oprită, se plimbă printre noi și face victime”, a scris într-un mesaj postat pe Facebook.

Potrivit europarlamentarului, Statele Unite sunt și ele acum în stare de alertă: ”O societate care parea că nu se mai oprește niciodată, dintr-o data s-a oprit. Școli închise, industrii întregi suspendate, totul pare ca în vreme de război.

Acest efect al pandemiei a fost surprins de Eugen Tomac printr-o fotografie realizată pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, fotografie care arată un loc de îmbarcare total pustiu: ”P.S. Aceasta este imaginea surprinsa acum pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *