Skip to content
Sport

EURO 2016 România riscă să piardă un jucător important la meciul România- Elveția

Anghel Iordănescu se confuntă cu probleme înaintea meciului pe care naţionala România îl va juca împotriva Elveţiei, miercuri seară, de la ora 19.00, pe Parc des Princes, în cadrul celei de-a doua etape din faza grupelor de la EURO 2016.

Bogdan Stancu se confruntă cu mari probleme de sănătate înaintea meciului de miercuri. Potrivit Dolce Sport, acesta este răcit, are temperatură și nu se știe dacă va fi titular în meciul contra Elveției. Mai mult decât atât, în ultimele zile acesta nu s-a putut antrena la parametri normali şi nu se ştie dacă se va reface până miercuri seara.

În plus mai pot apărea modificări și în ceea ce-l privește pe Gabriel Torje. Acesta a intrat foarte bine în meciul cu Franța și sunt șanse mari ca acesta să fie folosit încă din primul minut cu Elveția. Adi Popa a fost epuizat pe finalul partidei, iar acest lucru îi dă un plus lui Torje pentru a începe meciul ca titular.

Un alt semn de întrebare este în atac, acolo unde nu se știe încă dacă Florin Andone va fi folosit din nou din primul minut, sau Claudiu Keșeru va fi titularizat în premieră la un turneu final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *