Skip to content
Sport

EURO 2020. Echipele de start la finala din Italia şi Anglia. Incidente grave în apropierea stadionului

90min.com

UPDATE 21.30

Incidente au avut loc, duminică seară, în zona Stadionului Wembley din Londra, înaintea finalei Campionatului European. Potrivit Le Figaro, zeci de persoane care nu aveau bilete la meci au forţat barajele din jurul stadionului pentru a ajunge în arenă. Stewarzii au încercat disperaţi să îi oprească pe suporteri, unii chiar lovindu-i pe fani.

 

Naţionalele Italiei şi Angliei, care se întâlnesc în această seară, în finala Campionatului European de fotbal, vor începe partida în următoarele formule:

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Immobile, Insigne. Selecţioner: Roberto Mancini.

Anglia: Pickford – Trippier, Walker, Stones, Maguire, Shaw – Mount, Phillips, Rice, Sterling – Kane. Selecţioner: Gareth Southgate.

Finala Euro-2020 va începe la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

Harry Kane, atacant al Angliei: „Avem mare încredere în echipă. Avem o mare putere în echipă, dar se pot întâmpla multe într-o finală și trebuie să ne asigurăm că ne vom folosi de ea la maxim. Am doborât obstacole de-a lungul drumului, dar am început acest turneu cu scopul de a-l câștiga și acum avem ocazia. Fanii atât de bucuroși pe străzi și primirea pe care am avut-o când am intrat în hotel sau când am părăsit Parcul St George, ne arată doar cât de mare este oportunitatea pe care o avem„.

Roberto Mancini, antrenor al Italiei: „Lucrăm pentru acest obiectiv de mulți ani, așa că suntem foarte fericiți și nu pot decât să mulțumesc jucătorilor pentru ceea ce au făcut până acum. Nu am câștigat încă nimic; va trebui să câștigăm duminică, pentru a putea condidera acest EURO un succes. Anglia va avea un stadion întreg în spatele lor. Va fi sarcina noastră să-i punem sub presiune. O finală este puțin diferită de alte jocuri. Va trebui să jucăm cu concentrare, dar și cu bucurie, pentru că nu se poate câștiga o finală decât dacă intri în teren pentru a o savura și a te simți bine„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *