Skip to content
Sport

EURO 2020. Peste 8.000 de spectatori pe Arena Naţională, la meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord

Facebook

Peste 8.000 de spectatori au intrat pe Arena Naţională, pentru a participa la partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale Austriei şi Macedoniei de Nord, din cadrul Turneului Final EURO 2020, a informat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Peste 8.000 de spectatori au intrat pe Arena Naţională, până în acest moment. Spectacolul sportiv e aproape de fluierul de început. Să ne bucurăm de fotbal, în siguranţă!„, a informat Jandarmeria Bucureşti.

Duminica, începând cu ora 19.00, pe stadionul Arena Naţională din Capitală, se desfăşoară partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale Austriei şi Macedoniei de Nord, din cadrul Turneului Final EURO 2020.

Partida de pe Arena Naţională, care a început la ora 19.00, contează pentru grupa C a Euro-2020.

În minutul 18, austriecii au înscris prin Lainer. Naţionala Macedoniei de Nord a egalat în minutul 28, prin Pandev. Macedonia de Nord evoluează în premieră la Euro.

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

Austria: Bachmann – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer – Baumgartner, Laimer, X. Schlager, Alaba – Babitzer – Kalajdzic. Selecţioner: Franco Foda

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Nikolov, Ristovski, Velkovski, Musliu, Aliosko – Bardi, Ademi, Elmas – Pandev, Trajkovski.

Partida este arbitrată de suedezul Andreas Ekberg.

Pe Arena Naţională vor mai avea loc confruntările Ucraina – Macedonia de Nord (joi, 17 iunie, ora 16.00) şi Ucraina – Austria (luni, 21 iunie, ora 19.00), ambele tot din grupa C a Euro-2020, precum şi o optime de finală, în 28 iunie, de la ora 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *