EURO 2024. România – Olanda. Lupta tricolorilor pentru sferturile de finală. Ce scrie presa olandeză

Sursă foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

EURO 2024. România – Olanda. Meciul unei națiuni care ne-ar putea trimite în sferturile de finală la Campionatul European de Fotbal EURO 2024. Fanii români, care au impresionat o lume întreagă, vor ridica din nou temperatura pe stadionul Allianz Arena din München în această seară.

Meciul „generației de suflet” deshide „ball-ul” fotbalului din această seară de la ora 19:00 la EURO 2024.

Naționala României va înfrunta reprezentativa Olandei în meciul care va decide cine va merge mai departe în sferturile de finală la EURO 2024.

Meciul așteptat cu sufletul la gură de milioane de români va începe la ora 19:00 și va fi transmis de PROTV.

Deși istoria confruntărilor dintre cele două echipe ne este defavorabilă, România reușit o singură victorie în ultimele 11 meciuri directe, generația lui Nicușor Stanciu și Ianis Hagi, cu o galerie în spate de peste 35.000 de mii de fani la fiecare meci din grupe, a reușit să impresioneze o lume întreagă încă de la prima partidă cu Ucraina – scor 3-0 în favoarea României.

România s-a calificat în optimile EURO 2024 de pe prima poziție dintr-o grupă cu Belgia, Slovacia și Ucraina.

La partida din această seară, fanii celor două echipe vor face cu siguranță o atmosferă ce va rămâne în istoria campionatelor europene de fotbal.

Fanii români au creat, la fiecare meci al naționalei, o atmosferă incredibilă. Încă de la intonarea imnului, fanii români creat ceea ce se numește cu adevărat „piele de găină”.

De cealaltă parte, fanii olandezi, deveniți celebrii pentru dansul lor „stânga-dreapta” sunt considerați, alături de cei români, unii dintre cei mai „gălăgioși” fani de la EURO 2024.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: