Skip to content
Politică

Cristian Bușoi: Ideea că România poate pierde Președinția UE este o manipulare pesedistă EXCLUSIV INTERVIU

Europarlamentarul Cristian Bușoi – vicepreședinte al Partidului Național Liberal – a oferit marți un interviu pentru PSnews.ro, în care a vorbit despre recentele evenimente care au avut loc în țara noastră. Vă amintim că în urma manifestației de vineri seara din Piața Victoriei, peste 400 de protestatari au fost răniți.

DETALII AICI: UPDATE Imagini incredibile din Piața Victoriei: două pistoale ar fi fost furate din dotarea Jandarmeriei FOTO

Concret, în cadrul interviului, liderul organizației liberale din București a ținut să adauge că, la protestul diasporei, Jandarmeria nu a acționat nici în spirit și nici în litera Legii. Mai mult, liberalul a subliniat că ”este reacția unei regim autoritar și lucrul acesta se simte și îi îndârjește pe oameni, în loc să-i calmeze”.

Cât despre ecoul protestelor din ultimele zile, înafara granițelor noastre, la Bruxelles, europarlamentarul român a ținut să precizeze că ”România a fost bine privită la nivel european datorită protestelor civice, pașnice, de la începutul anului 2017 și până acum”.

Citiți continuarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *