Skip to content
Puterea Știrilor Video

Eurodeputatul Cristian Bușoi, noi planuri pentru Bruxelles: în ce comisii va activa

Featured Video Play Icon

Învitat la emisiunea ”Puterea Știrilor”, europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a declarat că, în viitorul său mandat de la Bruxelles, se va concentra, în mare parte, tot pe zona de sănătate, prioritară și în mandatul anterior.

”În cea mai mare parte doresc să-mi continui activitatea în zona Sănătății, mai ales că am fost responsabil pentru două dosare foarte importante: programul de Sănătate al UE 2021-2027 și capitolul de Sănătate din programul de cercetare al UE pe următorii 7 ani. Chiar dacă urmează să se încheie negocierile luate cu încheierea întregului pachet al Cadrului Financiar Multianual.

Mai sunt lucruri care trebuie monitorizate și, evident, va trebui să monitorizăm și să vedem în ce măsură România poate profita cât de mult posibil de implementarea acestor programe  în anii următori. Rămâne de văzut dacă voi continua în Comisia de Industrie și Energie sau voi merge într-o altă Comisie ca a doua opțiune. Dar mare parte din activitatea mea va fi tot în zona sănătății”, a declarat Cristian Bușoi, la emisiunea ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *