Skip to content
Politică

Eurodeputatul Cristian Bușoi (PNL, PPE), întâlnire cu comisarul european pentru energie: România ocupă primul loc în Europa de Est la energie regenerabilă

facebook cristian busoi

Eurodeputatul Cristian Bușoi (PNL, PPE), președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie (ITRE) din Parlamentul European, a avut o întâlnire cu comisarul european pentru energie, Kadri Simson, pentru discuții privind consolidarea independenței energetice a Uniunii Europene și tranziția către surse de energie regenerabilă, potrivit unei postări pe Facebook.

,,Întâlnire de lucru, astăzi, la Parlamentul European, cu comisarul responsabil cu energia, doamna Kadri Simson. Împreună avem misiunea de a transforma Europa într-un continent mai puțin poluat, mai sigur, cu surse de energie stabile, care să-i sporească independența energetică. Fiecare sector al economiei trebuie să contribuie la ambiția noastră, care sunt sigur că va inspira întreaga lume”, scrie Cristian Bușoi, citat de caleaeuropeana.ro.

" "
" "

În acest sens, spune eurodeputatul român, ,,primii pași au fost deja făcuți și mă bucur că pot da exemplu chiar România, care ocupă astăzi primul loc în Europa de Est la energie regenerabilă”.

,,Cu deschidere, consens și dialog vom reuși să avem o economie europeană nu doar puternică și competitivă, ci și ecologică, o economie care nu lasă pe nimeni în urmă”, a adăugat acesta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *