Skip to content
Politică

Eurodeputatul Daniel Buda(PNL), puternic semnal de ALARMĂ: Pericol MAJOR pentru România

Summit-ul Partidului Popular European, formațiunea politică a părinților fondatori ai Uniunii Europene și cea mai puternică în momentul de față în Parlamentul European a avut loc, sâmbătă, la București.

Eurodeputatul liberal Daniel Buda, contactat de PSNews, a dezvoltat pe larg semnificația evenimentului care a avut loc, despre care spune că:

”Este un mesaj destul de puternic dat în primul rând românilor, să aibă încrederea și convingerea pe faptul că ”Partidul Național Liberal este o alternativă la ceea ce înseamnă guvernarea socialistă de astăzi. A fost un mesaj foarte puternic dat în exterior către liderii actuali și viitori ai structurilor europene, fie că discutăm de Parlamentul European, de Comisia Europeană sau de Consiliu, legat de faptul că aici există un partid serios, un partid credibil, un partid capabil să gestioneze în mod eficient prezentul și viitorul României, adică una dintre marile probleme pe care le are România în momentul de față este lipsa de credibilitate din cauza acțiunilor Guvernului PSD-ALDE și există un pericol major ca România să nu mai fie privită ca o țară frecventabilă.

Dar grație acestui eveniment și a activității extraordinar de bune pe care a avut-o și domnul Klaus Iohannis, și domnul Ludovic Orban și toți ceilalți colegi de la PNL, pot să spun că România de astăzi are un prezent și-un viitor așa cum și-l doresc românii, în care să se simtă bine la ei acasă, să-și poată permite să trăiască decent la ei acasă, să aibă salarii bune, pentru că nu este suficient să ai un loc de muncă fără să fie bine plătit, astfel încât românii să nu mai fie nevoiți să plece.

Principalul export al României de astăzi este exportul de forță de muncă și consider că este un lucru foarte grav. Deci aș putea spune că a fost o reușită pe toate palierele acestui eveniment.” a declarat europarlamentarul.

Cum comentați apelurile la solidaritate cu USR/PLUS și PMP ale noului dvs coleg, Rareș Bogdan?

Vreau să vă spun un lucru foarte clar: noi astăzi colaborăm cu acele structuri politice ale Opoziției în Parlamentul României ori de câte ori avem ocazia în majoritatea conjuncturilor și punctelor de discuție. Evident că încercăm să colaborăm cu toți cei care sunt de partea bună a lucrurilor, dar suntem într-o competiție electorală și românii trebuie să știe că Partidul Național Liberal este partidul care poate garanta un viitor bun în România.” a încheiat Daniel Buda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *