Skip to content
Media

VIDEO Euronews România a început emisia. Cum arată grafica postului TV controlat de Universitatea Politehnică București

captura

Canalul de televiziune Euronews România și-a început luni emisia, el putând fi urmărit atât live pe youtube, cât și pe cablu, la principalii furnizori. Licența postului Euronews e deținută de Universitatea Politehnică București, condusă de rectorul Mihnea Costoiu, condamnat în primă instanță la trei ani de închisoare cu suspendare. Directorul Euronews România e Gabriel Petrea, fost șef al Tineretului PSD. Redactor-șef este Andra Miron, ex-Realitatea TV.

Printre numele cunoscute de ziariști ce lucrează la Euronews se numără Andreea Gurban, Daniel Coman, Florian Petrică, Claudiu Popa, Vitalie Cojocari, Cristian Citre, Miruna Mihailovici, Alida Mocanu, Andreea Trandafirescu, Mirela Vaşadi. Cu câteva zile înainte de începerea emisiei, din echiupă au plecat Adelin Petrișor și Xenia Croitoru, scrie g4media.ro.

Reţeaua românească va difuza 24/7 programe de ştiri live. Pe lângă buletinele de ştiri, Euronews România va difuza atât programe Euronews, cât şi producţii locale..

Primele ore de emisie arată că postul mizează pe o grafică în care burtierele sunt în albastru și portocaliu, în timp ce sigla postului apare în partea de sus a ecranului, pe fond roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *