Skip to content
Politică

Europa, cu ochii pe Dragnea: președintele PSD, subiectul unui documentar german

Liber in Teleorman

Televiziunea germană de stat ARD i-a dedicat un amplu material președintelui Partidului Social Democrat (PSD) în urma protestului diasporei din data de 10 august.

Concret, documentarul vorbește despre Liviu Dragnea şi scandalurile de corupţie din jurul său. Totul a pornit de la violenţele de la protestul din 10 august, violenţe unde vinovat îl consideră pe preşedintele PSD, informează b1.ro.

„Un mare protest împotriva corupției – acestea sunt imaginile weekendului trecut în București. Cine a fost în centrul atenției demonstranților? Liviu Dragnea, președintele Parlamentului și liderul PSD”, au titrat jurnaliștii de la ARD.

În material, ziariştii explică de ce Liviu Dragnea este vinovat pentru evenimentele recente din România şi alocă o atenţie sporită condamnărilor suferite de către acesta şi scandalurilor de corupţie ce îl au în prim-plan.

De asemenea, aceştia s-au deplasat la lacul Belina unde au tratat subiectul anchetei penale în care sunt vizaţi mai mulţi apropriaţi ai liderul PSD. Aici, aceştia au fost însoţiţi de Carmen Dumitrescu, jurnalista de la liberintelorman.ro, care a investigat numeroase afaceri ce ţin de Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *