Tinerii liberali aduc Europa în fiecare localitate. Caravana „Europa pentru tineri” a ajuns în alte 7 județe

Foto Facebook PNL

Europa pentru tineri: Continuăm să aducem Europa în fiecare localitate!

Caravana TNL, #EuropaPentruTineri, a ajuns și în județele Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Dolj și Mehedinți. Steagul României unit cu cel al Uniunii Europene va face turul țării noastre și va uni simbolic toate regiunile, trecând prin toate cele 41 de județe. Destinație finală va fi la București, pe 9 mai, de Ziua Europei!

Foto: Facebook PNL

Campania națională “Europa în fiecare localitate” promovează beneficiile aduse de apartenența la Uniunea Europeană. Caravana TNL va străbate  toate cele 41 de județe ale țării și municipiul București și va duce mesajul de implicare, unitate și solidaritate în comunitățile locale. Campania își propune dialogul despre valorile europene astfel încât tinerii din întreaga țară să se implice activ în construirea viitorului european al României.

Foto Facebook PNL

Caravana Europa a Tineretului Național Liberal, organizația de tineret a PNL, a debutat pe 9 martie, la Cluj-Napoca unde s-a desfășurat un steag de dimensiuni impresionante cu tricolorul României și steagul Uniunii Europene, pentru a sublinia importanța apartenenței la construcția europeană.

“Am încheiat prima conferință regională organizată sâmbătă la Cluj-Napoca cu un moment simbolic, plin de însemnătate. Noi, tinerii liberali și liderii PNL am desfășurat un steag de dimensiuni impresionante cu tricolorul României și steagul Uniunii Europene, pentru a sublinia importanța apartenenței la construcția europeană și de a transmite un mesaj puternic despre angajamentul nostru față de valorile europene. Acest moment emoționant nu reprezintă doar o concluzie a evenimentului «Europa în fiecare localitate», ci dă startul unei călătorii prin toată România. Caravana TNL va străbate cu toate cele 41 de județe ale țării și municipiul București și va duce mesajul nostru de implicare, unitate și solidaritate în comunitățile locale. Ne propunem astfel prin toate aceste evenimente să stimulăm dialogul și să inspirăm tinerii din întreaga țară să se implice activ în construirea viitorului european al României”, au transmis reprezentanții TNL.

Foto Facebook PNL

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: