Skip to content
Politică

Europarlamentar PSD, atac devastator la Raluca Turcan: Guvernanții vor să facă șmecherii cu diverși consultanți de partid

Raluca Turcan Facebook

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu condamnă afirmațiile ministrului Muncii, Raluca Turcan, legate de folosirea fondurilor PNRR.

Nu reforme, nu bani pentru economie, nu fonduri pentru infrastructură, sănătate și educație, ci șmecherii cu diverși “consultanți de partid”, asta vor să facă actualii guvernanți cu banii europeni din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Acum înțeleg de ce nici la ora actuală nu au forma completă a planului. România are deja studii realizate sau puse la dispoziție de către Comisia Europeană și Banca Mondială împreună cu cele mai mari companii de consultanță din lume și cei mai buni experți din țară. Măcar de le-ar citi.

PNRR trebuie să implementeze reformele prevăzute în Raportul de Țară și strategiile deja aprobate de instituțiile europene. Un plan integrat pentru relansarea economică a României.

Citez: “Pe PNRR luăm în calcul să plătim consultanță pentru procedura de recalculare pentru a vedea care este soluția cea mai bună.” – mai exact, în a doua parte a anului 2022, când o să înceapă proiectele prin PNRR, o să “plătească consultanță” pentru a vedea care este cea mai bună soluție de recalculare”, a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *