Skip to content
Politică

Europarlamentar PSD, la un pas de tragedie în Bruxelles: Am trecut pe lângă stația de metrou imediat după explozie!

Un europarlamentar al Partidului Social Democrat (PSD) s-a aflat, marţi, la un pas de tragedie în Bruxelles, mărturisind că a trecut pe lângă stația de metrou imediat după atentatul terorist.

”Am trecut pe lângă stația de metrou la câteva minute după ce a avut loc explozia”, a declarat eurodeputatul PSD Cătălin Ivan, marți, la emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

De asemenea, el a spus că mulți români s-ar fi aflat în pericol, dacă atentatele teroriste ar fi fost cu o oră mai târziu, având în vedere că unii conaționali puteau zbura cu avionul la acea oră.

În ce privește atacul terorist, Ivan a comentat că acesta era oarecum ”așteptat”, având în vedere că Belgia a trecut la nivelul trei de alertă încă de anul trecut.

Două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene.

Este stare de alertă maximă în toată Europa.

Tragedia de marţi a survenit la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *